Training

Training-uri, workshop-uri și dezvoltare continuă pentru departamentele de Calitate și  Conducere și metode pentru succesul dumneavoastră. La ce anume trebuie să fiți atenți pentru ca învățatul să fie unul de  de success ?

Training-uri de success in managementul calitătii

Suntem partenerul dumneavoastră de incredere, acoperind toate topicurile legate de managementul calitătii.Organizam cursuri in mod regulat, in propriul nostru centru de instruiri, din Cisnădioara, din apropierea oraşului Sibiu. Puteţi găsi detalii despre acest topic la Calendarul de seminarii.

Partener oficial VDA QMC in Romania

In domeniul automotive, suntem partener  oficial VDA QMC, Centrul de Management al Calităţii din cadrul Asociaţiei Germane de Automobile. Prin urmare, vă putem oferi diverse cursuri de înaltă calitate, cu recunoaștere națională și internațională corespunzătoare.

In-house sau în centrul nostru de instruire din apropierea oraşului Sibiu,
În limba română, germană și engleză

Oferta noastră este variată și acordăm o atenție deosebită, asigurandu-ne mereu  că programul nostru oferă seminarii utile  pentru toate tipurile de profesionisti. Vreti să vă concentrati în totalitate pe preferințele dumneavoastră dar şi pe nevoile companiei ?  Vă putem oferi un seminar exclusiv in-house, adaptat nevoilor dumneavoastră, potrivit doar pentru dumneavoastră! Trebuie doar să aruncați o privire peste calendarul de seminarii și să ne comunicați dorințele dumneavoastră!

Vă sfătuim bucurosi!

Centrul de Instruiri situat in apropierea Sibiului

Unser Schulungszentrum befindet sich in Michelsberg (Cisnadioara), etwa 10 Kilometer südlich von Hermannstadt (Sibiu).

In momentul când apelati la serviciile companiei noastre si rezervați un curs in managementul calității, veți obține traineri calificați, cu experiență, o sala de training modernă dar si un cadru idilic pentru a vă putea bucura de  o pauză relaxantă între ore. Centrul nostru de formare din Cisnădioara, situat la aproximativ 10 km de Sibiu, oferă condiții ideale pentru exerciții exigente și eficiente, dar si pentru o detaşare atat de necesară de la locul muncii.

 

Spatii de lucru moderne, intr-o zonă istorica

Unser Schulungszentrum haben wir in einem historischen sächsischen Bauernhaus aus dem 19. Jahrhundert eingerichtet.

Centrul nostru de formare este situat într-o veche fermă istorică săsească datând din secolul al XIX-lea. Clădirea complet renovată – odată cu reședința de vară a familiei Bruckner din Sibiu – oferă confort maxim pentru seminarii intensive în grupuri mici. Vara, la cererea participanţilor, ne place să mutăm sala de curs, afară în grădina spațioasă.

 

Cisnadioara – un loc fermecator, in apropierea Sibiului

Auf Wunsch organisieren wir auch einen Stadtrundgang in Hermannstadt oder sportliche Aktivitäten.

Special pentru seminariile de mai multe zile, participanții trebuie să compenseze programul de formare intensivă si sa profite de locația idilică a satului de la poalele Munților Carpati. Aceasta oferă un cadru ideal pentru a vă bucura de o odihnă meritată: fie că vă plimbați pe langă pârâul satului, fie că vizitaţi biserica medievală, sau putem organiza cu drag, un tur al orașului Sibiu sau efectua  activități sportive. Ca detaliu indirect legat de seminariile noastre, dar oricum bine apreciat de participanții noștri – este serviciul de catering – care ne incantă cu preparate tradiționale săsești și românești, proaspăt pregătite spre deliciul cursanţilor.

 

Cazare şi transferuri

Für einen reibungslosen Ablauf der Schulungen kümmert sich das Team von Seeger Qualitätsmanagement vor Ort.Echipa  Seeger Quality Management are grijă ca seminariile să se desfășoare în deplină satisfacție. Vă putem organiza șederea într-una din numeroasele case de oaspeți din Cisnădioara sau într-un hotel din Sibiu, precum și transferurile necesare.

 

Aeroportul internaţional Sibiu

Direktverbindungen von Hermannstadt (Sibiu) nach Deutschland und Österreich.

 • zboruri zilnice spre București
 • zboruri directe spre Stuttgart, München,Dortmund,Memmingen, Viena,Londra, Madrid, Milano
 • zboruri internaționale cu Lufthansa, Austrian Airlines, Blue Air, Tarom, WizzAir
 • timpul de zbor: aproximativ 2 – 2,5 ore

 

Întrebaţi-ne pentru orice lămurire!

Suntem bucuroși să vă oferim informații suplimentare!
Doriți să vă înscrieți la un training sau să aflați mai multe despre programele noastre de formare?

Telefonaţi si echipa noastră vă va raspunde cu plăcere la 0040-269-206426 sau trimiteți un e-mail la info@seeger-quality.ro

Partener oficial VDA în România

Asociația Germană a Industriei de Automobile (VDA) conduce un Centru de Management al Calității (QMC) care abordează diverse aspecte ale managementului calității în industria automotive, de exemplu prin dezvoltarea sistemelor și metodelor de producție sau prin proiectarea viitorului managementului calității in numele producătorilor și furnizorilor.

Oferim, sub licență oficială, diferite instruiri VDA alese din programul de seminar VDA. Toți instructorii noștri sunt acreditați de VDA, si se bucură de  o experiență remarcabilă în industria automotive.

Training-uri

Puteţi  vizualiza o prezentare generală  a training-urilor noastre, la secţiunea calendar seminarii.

Cursuri de instruire pentru sisteme de management standard

Avem o vastă  experienţă de lucru cu următoarele standarde: ISO 9001, IATF 16949, ISO 13485, ISO 14001, ISO 18001.
Am fi bucuroși să ne vizitați  pentru a putea purta o discuție informativă!

Training-uri pentru metode ale managementului calitătii

Metodele de asigurare a calității ating impactul și reduc riscul

Utilizarea planificată a metodelor managementului calitătii selectate, aplicarea susținută și regulată, formarea și îmbunătățirea,  provoacă un risc mai mic în lanțul de procese și menține utilizarea redusă a resurselor.
Oferim consultanță profesională și practică în domeniul introducerii și implementării metodelor managementului calitătii.
Prin intermediul filialei noastre din România, oferim, de asemenea, cursuri de licențiere VDA QMC.

Un extras din competențele noastre tehnice:

 • metoda 8D pentru tratarea reclamaţiilor, PFMEA, DFMA, management de proiect, APQP, PPAP, VDA 2 PPF, MSA și VDA 5, cerințe specifice clienților

Un fragment din competențele  noastre metodologice sociale:

 • Discuții cu angajații, discuții de leadership, învățare socială, rezolvarea conflictelor, structura conversațiilor, concilierea, managementul corporativ

Daca v-am trezit interesul, ne bucurăm şi vă invitam să ne vizitaţi pentru a purta o discuţie! Contactaţi-ne, merită!

Calendarul de seminarii al Werner Seeger Managementul Calităţii România

« ianuarie 2022 » loading...
L Ma Mi J V S D
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6

In programul nostru de seminarii, veţi găsi training-uri pe diferite teme ale managementului calităţii. Ne focusăm pe faptul ca programa noastră să ofere cursuri pentru toate tipurile de profesionişti. Toate cursurile pot fi personalizate si oferite in-house. Limba de curs este de obicei limba romană, insă oferim cursuri şi in limba engleză sau germană. Vizualizaţi programa noastra curentă!

Va sfătuim cu plăcere – la telefon 0040-269 206426 sau e-mail info@seeger-quality.ro.

Audits, Backoffice-Management, Interim-Management

Unsere Kompetenz für Ihren Nutzen.

 • Auditmanagement
  • Planung, Durchführung von Audits (System, Prozess, Produkt)
  • Ausbildung und Coaching von Auditoren
   • Gesprächskommunikation, Führung
  • Projektmanagement, Produktionsoptimierung, Restrukturierung
  • Unternehmensführung
 • Backoffice-Management
  • Geschäftsführung
  • Projektmanagement
  • Arbeitsplatzoptimierung
  • Büroorganisation
  • Dokumentenmanagement
  • Eventmanagement

(Viel zu viele Bulletpoints!!)

We are looking for professional Trainers with long term cooperation.Read more