Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

NEW! ID 503 PSCR – Product Safety & Conformity Representative Background and Topics

9. noiembrie 2020 @ 9:00 - 10. noiembrie 2020 @ 17:00

|Recurring Eveniment (See all)

One event on 29. June 2020 at 9:00am

One event on 2. September 2020 at 9:00am

One event on 9. November 2020 at 9:00am

€590

Introducere

Fiecare firma din lantul de aprovizionare automotive este obligata sa asigure conformitatea si siguranta produselor sale. Pentru aceasta, situatia actuala a legislatiei privind integritatea produsului aplicabila in diverse tari si regiuni trebuie sa fie mai intai cunoscuta adica sa se ia la cunostinta de asteptarile justificate in domeniul sigurantei din partea clientilor. Daca in mod cert produse considerate nesigure sau a caror conformitate cu cerintele legale este pusa sub semnul intrebarii, ajung pe piata, atunci cei responsabili trebuie obligati sa ia masurile necesare.

Pentru a fi constienti si pentru a putea intelege multele cerinte adresate unui reprezentant de siguranta produs, informatii complexe si calificari sunt necesare. Acesta este scopul calificarii de doua zile: este special gandita pe cerintele practicienilor din viata de zi cu zi. Tema centrala a integritatii produsului este prezentata si competenta de reprezentant siguranta produs este dezvoltata pe baza prezentarii celor cinci module.

Public tinta

Sefi departamente automotive si personal desemnat pentru a fi reprezentant siguranta produs.

Objective

Accentul cade pe comunicarea de cunostinte de specialitate ce asigura participantilor executarea sarcinilor de servici intr-un mod mai profesional si mai elaborat ca si reprezentant siguranta produs. Responsabilitatile din intreg lantul de aprovizionare, de la dezvoltare si pana la productie sunt si ele luate in considerare.

Dupa o introducere in tematica integritatii produsului, se discuta despre integritatea produsului in intreg lantul de aprovizionare, ghiduri de buna practica in caz de neconformitati si exemple de metode de lucru.

Concepte si metode

Pe durata cursului, instruiri teoretice si exercitii practice alterneaza pentru a va ajuta in a transfera cunostinte de la curs catre propriul dumneavoastra domeniu de activitate, concentrandu-ne mai ales pe schimbul de experiente dintre participanti si lector.

Premize pentru a putea participa

Pentru a urma acest curs, trebuie sa aveti pregatire tehnica sau in afaceri si experienta in managementul calitatii automotive, mai ales in reclamatii si rechemari. De asemenea, mai trebuie sa fiti calificati sau sa aveti experienta in evaluarea produsului din punct de vedere tehnic sau riscuri de procese (FMEA facilitator, VDA 6.3 auditor de proces, dezvoltator) si sa fii cunoscator al utilizarii produselor, al legislatiei aferente si al cerintelor clientilor.

Certificat de calificare

Dupa trecerea testului, participantii vor primi un certificat de calificare.

Material conex

VDA Volume Product Integrity and Conformity

Detalii

Începere:
9. noiembrie 2020 @ 9:00
Se termină:
10. noiembrie 2020 @ 17:00
Preţ:
€590

Bilete

We are looking for professional Trainers with long term cooperation.Read more