Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

VDA PSB – Product Safety Representative

5. noiembrie 2018 @ 9:00 - 6. noiembrie 2018 @ 17:00

€590

Introducere

Siguranța produselor și răspunderea pentru produse sunt teme deosebit de importante în industria automotive. De asemenea, Product Safety Representative este o cerință specifică a Grupului VW pentru întregul lanț de aprovizionare.

Responsabilul cu siguranța produsului ar trebui să recunoască riscurile de răspundere deja în faza de dezvoltare a unui produs. În dezvoltarea proceselor, obiectivul este de a controla riscurile de răspundere.

În cazul incidentelor de răspundere, Product Safety Representative este un partener competent atât pentru management, cât și pentru clienți și reprezentanții legali. Acest lucru se aplică cerințelor legale de a acționa, precum și cerințelor specifice clienților în mod adecvat.

Aceste sarcini variate necesită o informare și o calificare aprofundată. De aceea, vă oferim o calificare exclusivă sub licență VDA QMC. Trainerii au o vastă experiență și sunt acreditați în Germania. Participanții acestui seminar învață teoria necesară, dar discută și dezbat și exemple practice. Aplicarea practică a materialului învățat se va face în grupuri de lucru.

Conținut

  • Modulul 1: Necesitatea introducerii unui Product Safety Representative
  • Modulul 2: Elementele de bază ale unui sistem de gestionare a riscurilor, inclusiv rezultate.
  • Modulul 3: Managementul siguranței produsului și rolul de Product Safety Representative
  • Modulul 4: „Lessons learned”, evaluarea riscurilor și acțiuni structurate
  • Modulul 5: Cerințele Volkswagen AG pentru Product Safety Representative

Public țintă

Manageri și angajați din industria auto, care sunt sau vor fi desemnați ca și Reprezantant al siguranței produsului (Product Safety Representative)

Metode

Lucru în grup, prezentări

Cerințe de înscriere la curs

Experiență în managementul calității în industria auto, experiență în evaluarea tehnică a produselor și a riscurilor de proces, de exemplu ca moderator FMEA, auditor de proces cf. VDA 6.3

Detalii

Începere:
5. noiembrie 2018 @ 9:00
Se termină:
6. noiembrie 2018 @ 17:00
Preţ:
€590

Bilete

We are looking for professional Trainers with long term cooperation.Read more