Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

ID 353 · VDA 6.3 – Zi de examen pentru obtinere card auditor extern

aprilie 10 @ 9:00 - 17:00

|Recurring Eveniment (See all)

One event on 26. June 2020 at 9:00am

One event on 15. November 2019 at 9:00am

€350
Istoric si tematica
Auditul de proces VDA 6.3 este o procedura eficienta pentru evaluarea proceselor in legatura cu planificarea si fabricatia unui produs.
Pentru a efectua audituri de proces VDA 6.3, sunt necesare cunostinte cuprinzatoare, experienta si competenta. Prin urmare, calificarea personalului relevant este indispensabila. Examinarea pentru auditorul certificat VDA 6.3 ofera participantilor dovada oficiala a calificarii si confirmarea neutra a capacitatilor acestora.
Public tinta
Aceasta examinare este pentru auditorii de proces VDA 6.3 pentru ciclul de viata al produsului.
Obiective
Auditorii VDA 6.3 autorizati pot efectua audituri de proces independent intern si la locatia furnizorilor lor. Examinarea si certificatul de insotire confirma in mod independent calificarea actuala si valabila pentru a corespunde cerintelor clientului sau furnizorului cu privire la competenta auditorului.
Concept si metode
In ziua examenului, participantilor li se da un examen scris cu 40 de intrebari, la care au 60 de minute la dispozitie pentru raspuns. Mai mult, viitorii auditori VDA 6.3 trebuie sa treacă un examen oral constand din 30 de minute de pregatire si un interviu de 20 de minute cu doi examinatori. Pentru pregatire, sunt admise materialele de instruire livrate in timpul trainigului VDA (inclusiv standardul VDA 6.3), iar acestea trebuie aduse in ziua de examinare.
Premise pentru participare
Admiterea la examen se acorda numai dupa ce s-a revizuit cu success aplicarea cererii de examinare. Trebuie sa se prezinte dovada certificatului de calificare pentru instruire „VDA 6.3 – Calificare pentru auditorul de proces „(Editia 2016, ID 315), calificare de cel putin 3 zile ca si auditor conform DIN EN ISO 19011 (de ex. Auditor VDA) si experienta industriala de cel putin cinci ani din care cel putin doi ani in managementul calitatii. Ca o cerinta noua, dovezi de cunoastere a instrumentelor de bază Core Tools trebuie sa fie furnizate. Instruirea „Automotive Core Tools pentru auditorii de sistem si proces ”(ID 417) si calificarea VDA „Automotive Core Tools Professional” (ID 415, 416 si eventual 450) sunt recunoscute. Alternativ, este necesara dovada a pregatirii minime de doua zile pentru Automotive Core Tools de catre alt furnizor de instruire, precum si absolvirea unui test online Automotive Core Tools. Daca nu este absolvit testul, este necesara parcurgerea cursului „Automotive Core Tools pentru auditorii de sistem si proces” (ID 417)
Certificat și Cardul Auditor
Dupa ce au trecut examenul scris și oral, participantii vor primi un certificat cu un numar inregistrat si respectiv acces în baza de date VDA QMC.

Detalii

Data:
aprilie 10
Timp:
9:00 - 17:00
Preţ:
€350

Organizator

WSQR

Loc de întâlnire

Centrul de Instruiri Cisnădioara
Cisnădioara
Cisnădioara,
+ Harta Google

Bilete

We are looking for professional Trainers with long term cooperation.Read more