Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

NEW · ID 553 · Upgrade Training de la PSB la reprezentant siguranta produs si conformitate (PSCR)

4. septembrie 2020 @ 9:00 - 17:00

|Recurring Eveniment (See all)

One event on 3. April 2020 at 9:00am

One event on 1. July 2020 at 9:00am

One event on 4. September 2020 at 9:00am

One event on 11. November 2020 at 9:00am

€390

Scurta istorie
Fiecare firma din lantul de aprovizionare automotive este obligata sa asigure conformitatea si siguranta produselor sale. Pentru aceasta, situatia actuala a legislatiei privind integritatea produsului aplicabila in diverse tari si regiuni trebuie sa fie mai intai cunoscuta adica sa se ia la cunostinta de asteptarile justificate in domeniul sigurantei din partea clientilor. Daca in mod cert produse considerate nesigure sau a caror conformitate cu cerintele legale este pusa sub semnul intrebarii, ajung pe piata, atunci cei responsabili trebuie obligati sa ia masurile necesare.

Aceste multiple sarcini ale responsabilului cu siguranta produsului sunt subiect al unor modificari constante. Pentru a identifica provocarile si a le implementa in propria organizatie, cunostintele dobandite trebuie reinnoite si aprofundate. Acesta este scopul acestei instruiri de o zi. Este special gandita pe cerintele practicienilor din viata de zi cu zi.
Cele mai noi tendinte din integritatea produsului sunt prezentate in patru module si competenta de reprezentant siguranta produs este si ea dezvoltata.

Publicul tinta
Aceasta instruire se adreseaza responsabililor de siguranta produsului din firme parte a lantului de aprovizionare din automotive.

Obiective
Accentul este pus pe instruirea expertilor de siguranta produsului si pe furnizarea de informatii de ultima ora. Aceasta va duce la intarirea competentelor necesare activitatilor lor zilnice. Responsabilitatile din intregul lant de aprovizionare automotive, din dezvoltare si pana la productie si utilizarea tuturor metodelor necesare este si ea luata in considerare.

In mod particular, temele de integritatea produsului din organizatie, cele din intregul ciclu de viata, ghidurile de buna practica in caz de neconformitati si alte exemple de metode de lucru sunt si ele prezente in cadrul acestui curs.

Concepte si metode
Pe durata instrurii, instruiri teoretice si exercitii practice alterneaza pentru a va ajuta in a transfera cunostinte de la curs catre propriul dumneavoastra domeniu de activitate, concentrandu-ne mai ales pe schimbul de experiente dintre participanti si lector.

Premize pentru a putea participa
Participantii trebuie sa fii absolvit un curs de responsabil siguranta produs in ultimii doi ani si sa posede cunostinte de managementul calitatii din automotive.

Certificat de calificare
Dupa trecerea testului, participantii vor primi un certificat de calificare.

Material conex
VDA Volume Product Integrity and Conformity

Detalii

Data:
4. septembrie 2020
Timp:
9:00 - 17:00
Preţ:
€390

Organizator

WSQR

Bilete

We are looking for professional Trainers with long term cooperation.Read more