Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

ID 632 · VDA Field Failure Analysis – User Training

martie 25 @ 9:00 - martie 26 @ 17:00

€790

Istoric și subiecte
În ciuda eforturilor sporite în procesele de dezvoltare și producție care vizează să ofere clienților un produs matur, robust și conform, abaterile de la starea preconizată pot apărea atunci când sunt utilizate pe teren. În funcție de tipul de reclamație, se schimbă piesele sau componentele auto neconforme și pot fi solicitate pentru analiză de către producător (OEM) sau de către furnizor prin intermediul OEM-ului.
Volumul VDA “Analiza defectelor din garanții” oferă o abordare cuprinzătoare pentru identificarea cauzelor și a fost revizuit în detaliu în 2018. Această pregătire de două zile prezintă conținutul standardului actual pentru implementare în organizațiile participanților.

Public țintă
Personal din departamentele achiziții, proiectare și dezvoltare, producție, garanție, asigurarea calității și vânzări în industria auto și a furnizorilor, care implementează și dezvoltă în continuare procesul de analiză a defectelor din garanții.

Obiective
Accentul se concentrează pe formarea cunoștințelor și competenței experților pentru implementarea metodei de analiză a defectelor din garanții în propriul mediu de lucru. Secvența procesului de analiză defectelor din garanții, conceptul și analiza pieselor prezintă un interes special. Participanții dobândesc cunoștințe despre procesul NTF, procesele speciale și procesul de rezolvare a problemelor. În plus, sunt abordate planificarea întregului proces de analiză a defectelor din garanții și activitățile pentru implementarea și menținerea procesului în propria organizație.

Concept și metode
În timpul acestui curs, se alternează între prelegeri tehnice și exerciții de grup pentru a sprijini transpunerea subiectelor în mediul familiar de lucru al participanților, cu un accent special pe schimbul de experiențe între participanți și formator.

Certificat de calificare
După trecerea testului, participanții vor primi un certificat de calificare.

Material suplimentar
VDA Volume –  Field Failure Analysis

Detalii

Începere:
martie 25 @ 9:00
Se termină:
martie 26 @ 17:00
Preţ:
€790

Organizator

WSQR

Loc de întâlnire

Centrul de Instruiri Cisnădioara
Cisnădioara
Cisnădioara,
+ Harta Google

Bilete

We are looking for professional Trainers with long term cooperation.Read more