Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

ID 442 · FMEA – Basic Training Harmonised AIAG-VDA FMEA

mai 5 @ 8:00 - mai 6 @ 17:00

€590

Istoric și subiecte

Furnizorii care livrează produsule lor către producătorii europeni și nord-americani (OEM) sunt obligați să evalueze FMEA-ul, pe baza manualelor VDA și AIAG FMEA. Ocazional, acest lucru a dus la o creștere a complexității dezvoltării produselor și a îmbunătățirii furnizorilor. Cerințele comune și așteptările pentru FMEA permit acum furnizorilor să proiecteze un proces coerent pentru FMEA care să răspundă nevoilor și așteptărilor clienților.

Public țintă

Începători și utilizatori potențiali ai acestei metode din aria de dezvoltarea de produs și proces, testare, logistică, producție, planificare inspecție, întreținere și calitate.

Obiective

Obiectivul acestui workshop este de a preda elementele de bază ale FMEA-ului și să furnizeze sfaturi practice pentru aplicare.

Concepte și Metode

Înainte de Workshop, un test online, pentru care sunt furnizate câteva extrase din manualul FMEA, determină nivelul de cunoștință al participanților. Apoi urmează Workshop-ul cu sarcini individuale integrate și exerciții de grup, susținute prin expertiza specială a instructorului. Opt săptămâni mai târziu, are loc un webinar în care participanții comunică între ei, fac schimb de experiențe și pot pune întrebări.

Premise pentru participare

Nu există premise pentru participarea la acest workshop.

Certificat de participare

După trecerea testului, participanții vor primi un certificate de calificare.

Material Suplimentar

Manualul AIAG & VDA FMEA

Detalii

Începere:
mai 5 @ 8:00
Se termină:
mai 6 @ 17:00
Preţ:
€590

Bilete

We are looking for professional Trainers with long term cooperation.Read more