Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

ID 441 · FMEA – Refresher Workshop on Harmonised AIAG-VDA FMEA

mai 4 @ 9:00 - 17:00

€390

Istoric și subiecte

Furnizorii care livrează produsule lor către producătorii europeni și nord-americani (OEM) sunt obligați să evalueze FMEA-ul, pe baza manualelor VDA și AIAG FMEA. Ocazional, acest lucru a dus la o creștere a complexității dezvoltării produselor și a îmbunătățirii furnizorilor. Cerințele comune și așteptările pentru FMEA permit acum furnizorilor să proiecteze un proces coerent pentru FMEA care să răspundă nevoilor și așteptărilor clienților.

Public țintă

Utilizatorii experimentați ai acestei metode: facilitatori, dezvoltatori, ingineri de proiectare, planificatori de proces, precum și personal din dezvoltarea de produse și procese, testare, logistică, fabricație/ producție, planificare inspecție, întreținere și calitate.

Obiective

Obiectivul acestui workshop este de a introduce utilizatorii FMEA la modificările rezultate din armonizare și de a oferi sfaturi practice pentru aplicare.

Concepte și Metode

Înainte de Workshop, un test online, pentru care sunt furnizate câteva extrase din manualul FMEA, determină nivelul de cunoștință al participanților. Urmează apoi workshopul, inclusiv exerciții de grup. Opt săptămâni mai târziu, are loc un webinar în care participanții comunică între ei, fac schimb de experiențe și pot pune întrebări.

Premise pentru participare

Participanții ar trebui să aibă cunoștințe bine fondate despre FMEA, deoarece workshopul se bazează pe aceste cunoștințe și nu predă elementele de bază.

Certificat de participare

La finalul Workshop-ului, participanții vor primi un certificat de participare.

Material Suplimentar

Manualul AIAG & VDA FMEA

 

Detalii

Data:
mai 4
Timp:
9:00 - 17:00
Preţ:
€390

Organizator

WSQR

Loc de întâlnire

Centrul de Instruiri Cisnădioara
Cisnădioara
Cisnădioara,
+ Harta Google

Bilete

We are looking for professional Trainers with long term cooperation.Read more